Ull, mjölk och solvarma tomater
Dombäcksmark

När tar du ut trädgårdsmöblerna?

Här är det lite rysk roulette om man säger så. Så snart solen börjat titta fram ordentligt och vårfåglarna kvittrar så är jag sugen på att plocka fram mina utemöbler. I år har de ännu inte kommit fram men det beror mer på att jag behöver byta ut trädgårdsdynor än på vädret om jag ska vara ärlig.

Jag skulle redan nu kunna sitta i en solvägg med en kopp kaffe och njuta ett par minuter medan jag tar en paus i arbetet. Men det finns ju en risk med att ta ut dem för tidigt. Det KAN ju faktiskt komma snö fortfarande och det skulle ju kännas rätt jobbigt med 80 cm snö i trädgårdsmöblerna!

Nya dynor behövs

Men nu är det ju dynorna som behöver bytas ut och jag har kollat lite på hur jag ska lösa detta. Inte många butiker har satt igång med den stora försäljningen än. Men online så har jag hittat en sida med trädgårdsdynor och utemöbler som jag gillar. Sidan heter bonusmobler.se och det är lätt att sitta och klicka runt rätt länge. 

Ska plocka fram tre olika förslag på trädgårdsdyna här och dra ut bilder på dem så kan vi sitta och diskutera vilken av de tre det blir när vi sitter och äter middag. Men nu är det dags att gå ut till fåren. Kaffepausen är slut för denna gång och arbetet kallar! Ha en underbar dag, det ska jag ha. 

10 Mar 2022