Ull, mjölk och solvarma tomater
Dombäcksmark

Mycket städning blir det när man har djur

Ni vet, när man har djur, då får man städa ganska så ofta! Det är ju som så att de fäller en del, sen drar de även in smuts, grus och annat. Jag tror att jag dammsuger nästan varje dag, men så är jag ju även noga med att ha det städat omkring mig. Jag gillar att städa, eller ja, nästan alltid. Är det flyttstädning så anlitar jag nog hellre en städfirma som gör flyttstädning Stockholm. Det eftersom att en flyttstädning är rätt jobbig och har man flyttat vill man komma ordning på sitt nya ställe. 

Jobbat med städning

Jag har för längre sedan faktiskt jobbat en del med städning. Då var det främst kontorsstädning Stockholm som gällde. Att städa kontor är rätt enkelt, tycker i alla fall jag. Det eftersom det oftast är bara att damma, tömma papperskorgar, dammsuga och torka golv. Jobbigaste var nog att bona golven, vilket vi gjorde på sommaren hos många företag. 

Städa med musik

Hemma gör jag alltid så att jag sätter på bra musik när jag ska städa. Det känns alltid lättare att städa då tycker jag. Det måste vara musik med fart i! Sen har jag även ett litet eget schema på hur jag ska städa. Inte uppskrivet, men i mitt huvud. Det gör det i alla fall enklare att städa, tycker jag. Det är bra att göra lite då och då än att satsa på en enda storstädning bara ibland.

19 Jul 2018