Ull, mjölk och solvarma tomater
Dombäcksmark

Inte fel med snygga damstövlar

Jag ska ärligt säga det, att när man jobbar på gård som jag gör, så är det sällan man går runt i annat än gummistövlar, träskor eller rejäla vinterkängor. Men så kommer det ju tillfällen man är bortbjuden och vill klä upp sig lite. Då vill man ju även ha något fint på fötterna. Så, jo, jag äger annat än arbetsskor, men kanske inte använder dem så ofta som jag vill. Senast så köpte jag mig ett par snygga stövlar. Alltså damstövlar. Faktiskt med en liten klack. Dessa tänkte jag ha i jul samt på den nyårsfest vi är bjudna på.

Ska du köpa nya skor?

Att köpa nya skor, det finns det ju de som gör hela tiden! En del lägger enorma summor på både stövlar och skor. Sedan finns det de som bara köper märkesskor. Det allra viktigaste tycker jag, det är att de sitter skönt på foten samt är snygga att se på. Det är alltid bra att testa dem tycker jag. Visst kan man köpa på nätet, men även om man har en viss storlek, så är inte alla skor och stövlar lika. Det bästa är nästan att gå till en skoaffär och testa olika modeller.

Snart är det jul!

Nu är det inte många dagar kvar till jul och jag ser fram emot det. Inte för att det blir så mycket ledigt, men det är mysigt med julen, äta god mat och umgås med släkt och vänner. 

18 Dec 2021