Ull, mjölk och solvarma tomater
Dombäcksmark

Hög kvalitet på fönster

Har man ett hus på landet som kan vara väldigt utsatt för väder och vind är det viktigt, förutom att underhålla fasaden, välja fönster som är av hög kvalitet. Fönster är som husets "ögon". Formen är viktig för helhetsintrycket. Samtidigt vill man kanske inte lägga ner all tid till underhåll av fönster, utan det finns så mycket annat som upptar ens tid. Var för inte välja ett material som inte behöver underhåll, som aluminiumfönster?

Välj fönster som du inte behöver tänka på

Med aluminium i fönster har du garanterat underhållsfria fönster. De behöver ju inte bara vara gjorda i aluminium, det skulle ju inte vara snyggt. Westcoast Windows har fönster med en innersida i aluminium och en yttre sida gjord i trä. Förutom aluminium är de gjorda för att isolera mot både ljud utifrån, mot vind utifrån och hålla värmen inne. De har även fönster och fönsterdörrar som är extra inbrottssäkra genom att vi tillverkar dem enligt standarden Secured By Design.

Få måttbeställda fönster

Hos Westcoast Windows är det självklart att du som kund ska få måttbeställda fönster. Här kan du får tips och råd om vilka fönster som passar just din fasad och som håller sig till den tidsanda som huset är byggt inom. Här kan du även välja fönster med helt olika funktion, fasta fönster, sidohängda, vridfönster (glidhängs fönster), utåtgående, inåtgående, eller kanske sidosvängda fönster. Du kan kombinera med poster och spröjs. Du kanske drömmer om fönstren som går hela vägen från golv till tak.

2 Sep 2017