Ull, mjölk och solvarma tomater
Dombäcksmark

En bil för landsbygden

En liten småbil, är smidigt i stan men kanske inte lika smidigt på landet. Det beror väl förvisso på, men jag föredrar en rejälare bil. Som tur är så finns det ofta flera modeller av ett märke, så om man har en favorit så kan man hitta en bil som passar. Min första bil var en Peugeot, och den gillade jag. Nu när vi bor på landet, så är det inte den bästa bilen, utan har en mer jeep-variant av bil. Dock äger jag en Peugeot fortfarande, som jag använder när jag är i stan.

Hitta rätt bil för dig

Att köpa bil, det är ett viktigt val, oavsett var du bor. Har flera som köpt sina bilar av Jonsson Bil i Örebro. De säljer just min favorit Peugeot. Om man inte vill köpa en sprillans ny bil, så finns det ju begagnade bilar på s-jonssonbil.se. Det är ju bra för er som inte har de pengarna att lägga som en ny bil kostar. 

Andra färdmedel

Här ute på landet kör vi inte bara bilar och jeepar. Det är även traktorer, maskiner, fyrhjulingar och så vidare. Det är inte bara nödvändigt, men kul med! Att ta sig mellan hagarna och mellan djuren, ge dem mat, ge vatten och så vidare hade inte funkat med bil. Det är då det är bra med till exempel en fyrhjuling. Dock måste man ju ha bil för andra typer av ärenden. Så på vår gård har vi en massa olika sorters fordon.

 

 

 

 

 

10 Nov 2017