Ull, mjölk och solvarma tomater
Dombäcksmark

En barnvagn som funkar på landet!

När man bor på en gård, och har små barn, då fungerar det inte att ha vilken barnvagn som helst. Det måste vara en barnvagn som går att köra precis överallt. Det finns ju de sukys och barnvagnar som bara funkar i stan och de går inte att ha på landet. De lär fastna i leran och så står man där så fint! En av mina väninnor var här med sitt barn i en baby jogger och kan säga det inte var en så bra idé. Även om en baby jogger är utvecklad för att funka för den som gillar att röra på sig, så är en baby jogger inte bra på landet. Så mycket kan jag säga. 

Vagnar för syskon

En barnvagnsmodell jag gillar, det är syskonvagn, så länge den är rejäl. Syskonvagnar är bra för då kan flera barn åka i den samtidigt oavsett om de är i samma ålder eller inte. Det finns insatser har jag sett så att ett barn kan sitta och det andra ligga. Det är ju smart. När våra barn var små, så specialtillverkade vi en syskonvagn, innan vi köpte en. 

Andra sätt att ta sig runt på

Om man inte vill ha med en barnvagn på landet så funkar en bärsele eller en bärsjal, så länge barnen inte är för stora. Sen har vi en slags skrinda här med som en del av våra vänner får låna när de är här, så slipper deras city-barnvagnar bli förstörda.

23 Nov 2017