Ull, mjölk och solvarma tomater
Dombäcksmark

Dags att piffa upp köket

Allra helst hade jag velat renovera upp hela mitt kök, men just nu finns det inga pengar till att göra det. En köksrenovering kostar ju ändå en hel del att göra. Men, tills dess att vi sparat undan till det, så tänkte jag ändå ge köket en slags make over. Det så att det känns nytt och fräscht. Bland annat tänkte jag måla om alla luckor och lådor samt sätta på moderna beslag på dem. Sedan funderar jag på att skaffa sånt där kakeldekor, för att sätta upp på kaklet. Lite billigare än att kakla om. Jag har också tänkt kolla om man kan byta ut bänkskivan i köket. 

Nya möbler till köket?

Jag har även funderat lite på hur jag ska göra med köksmöblerna. Om jag ska satsa på att köpa nya, eller om jag kanske kan måla om de jag har. Det är ju inget större fel på dem jag har och de kan nog bli som nya igen med lite färg. Det är ju även billigare att göra så. Att köpa nytt kan även det bli dyrt. 

Håller även på med att väva lite trasmattor, som ska vara i köket. Har inte hunnit väva så mycket i sommar, kommer bli mer nu till hösten och vintern. Ska även sy nya gardiner tänkte jag som ska matcha mattan jag gör. Trevligt att kunna göra så mycket som möjligt själv.

2 Sep 2021