Ull, mjölk och solvarma tomater
Dombäcksmark

Bjuden på bröllop i september

Nästa månad så ska jag på bröllop. Det är en av mina bästa vänner som ska gifta sig. Jag ska dessutom vara med som tärna på detta bröllop. Det innebär att jag snart måste göra något åt hur jag ser ut. Jag har bokat in att göra naglar i Göteborg. Har en gång tidigare gjort naglar i Stockholm när jag var där på besök. Inte fel att få fin manikyr. Sen har jag bokat tid hos frisören med, för att få ordning på håret tänkte jag. Funderar på om jag även ska unna mig en massage!

Fin klänning är ett måste

Till detta bröllop så får vi tärnor välja vad vi ska ha på oss själva, bara vi ser till att matcha varandra och så. Det är skönt att slippa det här med att man måste ha en viss klänning eller så. Så det är redan klart med vad jag ska ha på mig.

Ska bli trevligt

Min vän bor även hon på en gård, en bra mycket större gård än oss, så det kommer vara där som festen hålls sen. Det är en bit att åka så vi kommer att stanna kvar över natten där är tanken. Jag ser fram emot detta att gå på bröllop. Det var länge sedan jag var ute alls på något skoj. Så det ska ska bli roligt detta. Roligt med att få gå på salong och sånt med innan för även det var ett tag sedan.

7 Aug 2019